*

Leea

  • 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #270 on: August 28, 2014, 09:38:51 AM »
Uite, eu intr-un restaurant indian inca n-am calcat. Chiar sunt curioasa daca mancarea gatita de un chef ar rezista comparatiei cu ceva gatit cu drag de o gospodina oarecare (las' ca avea gospodina mea 2 masterate  :hihi:). Care eventual iti mai si cunoaste gusturile  ;)

In aceeasi ordine de idei: azi sper sa gasesc The Lunchbox   :mersi:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #271 on: August 28, 2014, 10:29:37 AM »
Dupa cum spuneam, in München sunt unele restaurante indiene care nu merita :tafnos: Sunt si unele foarte ok :D Totusi eu la indienii de la arabi mananc cel mai bine, chit ca se mai intampla sa nu ne intelegem :hihi: (stii faza cand eu am zis ca vreau ceva cu gravy si ce-am primit? no gravy! :lol: ) Si in India cand am fost m-am uitat si eu la ce restaurant se duc localnicii si era unul care la parter avea carne si la etaj vegetarian (si cu bucatarii diferite, sa nu spurce carnea tigaia vegetariana :lol: ) si sus erau numai indieni. Si-ntr-adevar :pofticios: , acolo am mancat cel mai des. Am mers si la unul care era plin ochi, mai ales de turisti (de UK), de trebuia sa astepti sa prinzi un loc, dar ala nu m-a impresionat deloc, la o singura vizita a ramas.
Foarte tare e si bucataria sri lankeza, doar e o varianta a celei indiene.
Si apropo de chef indian, am o prietena care a fost maritata cu un italian care a avut un restaurant fitos (italian) in München. Si cheful acolo era Johnny, indian :lol: si cica  le gatea pe italiana de nu-i adevarat :shock:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #272 on: August 28, 2014, 20:08:41 PM »
Supa deasa de pastai (fasole verde) cu suncute :hihi: si omleta