*

Conchita

  • 8017
Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« on: October 20, 2012, 16:59:21 PM »
Incepem capitol nou...  :D
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #1 on: October 20, 2012, 20:14:34 PM »
Pulpa de vitel (cu osul scos si rulata) cu 2 feluri de sos


Si acum ceva ce n-are treaba cu topicul, dar sa-l fac de rusine pe Mr.k :sarcastic: Ca el si-a facut Spätzle cumparate (!) la friptura asta si si-a turnat asa urat pe farfurie (el isi aranjeaza de obicei tare frumos mancarea pe farfurie si asta-i un punct important pentru el) :hihi: si-a vociferat o gramada ca i-am pozat farfuria urata :hihi:

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #2 on: October 21, 2012, 00:18:28 AM »
Creveti (farfuria-i de-aia mare, mare) cu ardei copti



*

Conchita

  • 8017
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #3 on: October 21, 2012, 00:41:41 AM »
 :pofticios:  :pofticios:  :pofticios: ce m-as baga in crevetii aia cu ardei copti.  :panic:
Si pulpa de vitel arata tare bine, dar mi-ai luat ochii cu crevetii.  :hihi:
Mr Ka e simpatic.  :hihi:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #4 on: October 21, 2012, 09:09:43 AM »
 :nu:
I-ai stricat aura de master chef perfect dlui Ka! Asa ceva nu se face! :hihi:
Toate arata excelent, dar la creveti si ardei copti i-as pune o piedica Conchitei si as ajunge inaintea ei  :hihi:.
 :pofticios: :pofticios: :pofticios:

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #5 on: October 21, 2012, 09:56:08 AM »
doftorici :hohot:

*

Conchita

  • 8017
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #6 on: October 21, 2012, 15:16:17 PM »
Doc  :hahaha: asta e concurenta neloiala.  :scandal: Oricum ai sanse mari sa ajungi inaintea mea acolo, dar sa-mi mai pui si piedica...  :nu:
Ma bucur sa te vad.  :pup:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #7 on: October 21, 2012, 17:10:09 PM »
Merci, merci!
Azi l-am auzit pentru prima oara pe fiu-meu spunand ca-i plac ciupercile:



Muschiulet de porc "infasat" in jambon fume si impanat cu usturoi + ciuperci sotate

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #8 on: October 22, 2012, 19:20:12 PM »
doftorici :aplauze: , iar gand la gand :hihi:
Al meu nu-i infasat in nimic, cu mere curryate si salata de conopida

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #9 on: October 22, 2012, 21:00:12 PM »
De faza a 2-a: paste de garu dur fierte foarte al dente cu dovlecei, niste mozzarella light si-oleaca de grana pe deasupra

*

veruskin

  • 2698
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #10 on: October 23, 2012, 09:48:01 AM »
Doc: Am vrut sa iti scriu si pe FB ca si eu am gatit tot muschi de porc in weekend :) care mi-a iesit super bun.
O sa pun o poza la pranz :) inainte sa halesc ultima portie :)

*

moto_m

  • 1393
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #11 on: October 23, 2012, 18:25:36 PM »
Si eu tot muschiulet de porc vreau sa fac. Si am tot cautat retete. Nu am nici ciuperci, nici bacon, nici carnaciori...le fac la wok cu legume si sos dulce-acrisor, sa vad ce o iesi. Voi pune reteta daca imi va place. Si as mai vrea sa fac o tarta cu branzeturi si rosii...asta asa, sa-mi treaca starea de nervi intinsi la maxim, ma refugiez in bucatarie  :hihi:

*

veruskin

  • 2698
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #12 on: October 24, 2012, 10:54:28 AM »
Am uitat sa fac poza, ieri, m-am trezit cand terminasem de mancat :(

Sper sa nu mai uit data viitoare :)

*

kalua

  • *
  • 22756
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #13 on: October 29, 2012, 19:23:28 PM »
"Tarta" de sfecla elvetiana si frunze de sfecla rosie cu muschiulet de porc

*

Frisky

  • 3122
  • Looking at the autumn shade.
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #14 on: October 29, 2012, 19:29:21 PM »
 :pofticios: ce bine arata! Sfecla elvetiana are IG mai mic decat sfecla rosie (negatita)?