Registration Agreement

Preambul:

- Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.

- In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.

- Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata sau chiar banarea contului.

- Userii Testaholic își asumă vorbele și faptele. Orice cerere de clonare/banare formulată pe diverse motive (nici unul nu e suficient de întemeiat) nu va fi acceptată.

- Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate apartine in totalitate persoanei respective. Dupa postare mesajele nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale. De asemenea, nici stergerea conturilor nu este posibila. Nu ne mai cereti sa va stergem conturile pentru ca nu se va intampla.
- Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, administratia Testaholic nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul de "timp real" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

- Materialele si informatiile preluate partial din alte forumuri si ziare sunt proprietatea acestora (sau orice alte surse), iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita si dovedita de realii proprietari.


Recomandari:

- Pentru a va putea integra cu succes in aceasta comunitate este absolut necesar, dar nu suficient, sa detineti un minim de inteligenta, bun simt si umor.

- Incercati sa aduceti un plus de valoare subiectelor abordate, sa fiti amabili si lipsiti de prejudecati.

- Daca aveti nelamuriri de orice natura va rugam sa va adresati cu incredere unui Administrator.


Administratia Testaholic isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul fara preaviz; recomandarea noastra este ca userii sa citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.