Mie imi place mult Naked 1 cu cateva amendamente:
1. singurul fard care mi-e pe terminate e naked, cel bej, bun pt sprancene, crease
2. intr-adevar mult sidef in culorile deschise si mult sidef in auriu, gri-metalizat si kakhi, dar nu suparator- nuantele inchise sunt avantajate de sidef, cele deschise sunt ok, dar as fi preferat si ceva mat
3. mult fall out pe fata cand le folosesti, desi nu sunt prafoase, cred ca pentru ca nu adera extraordinar pe pensula
Overall, imi place mult si as mai cumpara-o si a doua oara. Nu stiu insa de ce nu sunt la fel de psyched de naked 2, cred ca am achizitionat multe farduri natural si ground tones lately si ca mai degraba visez spre culori si nuante mai deosebite. In rest, o scot la capat cu ce am.
Apropo de mate, paleta asta e ideala pentru everyday, farduri mate mate in culori neutre, daca aveti sansa s-o luati, nu ezitati, e si pretty cheap- eu am descoperit-o la intamplare si pentru sprancene si neutral daily look, pun mereu mana pe ea.
http://www.physiciansformula.com/en-us/productdetail/eyes/eye-shadows/03882.html