Vreau sa ma apuc sa pap in fiecare dimineata

Dejunul Kolath
Ingrediente pentru 1 porție:
* 1 lingura cu varf de făină de grâu integrală (plafar)
* o data pe luna se prepara macinatura (nu foarte fina) din: nuca, alune, migdale, seminte de dovleac; se folosesc 2 linguri la o portie
* miere de albine naturală 1/2 de lingură sau după gust
* stafide, caise confiate
* fructe proaspete de sezon, recomand să se utilizeze numai 2-3 sortimente de fructe( banană,mandarină, ananas, 1 lingură suc de grapefruit sau zmeură, căpșuni, afine, fr padure, pepene galben, boabe de struguri,prune, pere etc). De exemplu iarna: se pun seara la decongelat 3 linguri de fructe de padure apoi se adauga dimineata 1 kiwi cubulete si un mar ras.
SEARA:-se pune la inmuiat: 1 lingura cu varf de faina integrala de grau(plafar) cu apa cat sa o acopere si separat se inmoaie fructele uscate : 3 buc caise confiate (taiate marunt) (plafar), stafide 2 linguri pline, pastura(optional) 2-3 bobite
DIMINEATA
-se adauga 2 linguri din macinatura cu nuci, alune etc
-se adauga fructe proaspete: ce ai prin casa, se poate si doar cu mar (1 mar ras) sau se mai poate adauga: 1 buc kiwi cubulete, 3 linguri fr padure, putina lamaie stoarsa (dupa gust);
-miere dupa gust