*

doctoreasa

Re: Parfumul tau.
« Reply #585 on: June 22, 2016, 21:29:02 PM »
Parfumurile de la Hermes sunt tari, n-am gasit unul care sa ma incante desi, la descrierea de pe net, pareau pe gustul meu. De exemplu, mie-mi plac aromele de citrice vara, dar cele de la Hermes au miros de apa de colonie, extrem de puternice.
Nimphe, sa le porti cu placere!  :indragostit: Ambele imi plac, mai ales "Si". Idylle - varianta simpla - are la inceput un miros placut de frezii, apoi devine dulce pe pielea mea.

*

kalua

  • *
  • 22866
    • Soapte culinare
Re: Parfumul tau.
« Reply #586 on: June 22, 2016, 21:38:09 PM »
Eu ma mai dau cu parfumele barbatesti de la Hermès, iarna, imi plac.

*

doctoreasa

Re: Parfumul tau.
« Reply #587 on: June 22, 2016, 21:58:46 PM »
 :hihi:
Or face o combinatie fericita cu PH pielii tale.

*

Hil

  • 8378
Re: Parfumul tau.
« Reply #588 on: July 16, 2016, 00:01:02 AM »
am acum in rotatie  Florabotanica de la Balenciaga (favorita) si  Bombshell de la Victoria's secret

Sheer brit de la burberry e cam acelasi gen de parfum, imi place, e in stocul casei :nehotarat: dar cred ca nu l-am mai folosit de vreun an de cand cu revelatia cu Balenciaga (Sephora are parfumelele acelea de 30ml, mie, care nu folosesc zilnic, imi ajunge o miniatura de-asta vreo 2 ani  :hihi: )

*

Wendo

  • *
  • 5233
Re: Parfumul tau.
« Reply #589 on: July 16, 2016, 23:13:41 PM »
Azi am fost la shopping si am tot testat perfumuri. M-am indragostit la prima vedere si testare de Jo Malone - lime basil and mandarin, insa dupa 2 ore nu l-am mai simtit deloc pe pielea mea :(

Mi-am cumparat Petite Guerlain varianta roz, pentru fetite. L-am descoperit acum cativa ani in Paris si azi am decis ca e cazul sa il fac al meu. E asa jucaus, la inceput miroase a rufe proaspat spalate, apoi a bomboane, acum dupa cateva ore e dulce, dar atat de diferit de ce gasesti in mod normal prin magazine.

Si am testat pe cealalta mana Serge Lutens - Daim Blond. Acum regret ca nu l-am cumparat, ma indragostesc si mai tare pe masura ce il miros. Miroase a piele si sapun, cine e fan Botega Venetta sigur o sa il indrageasca si pe acesta. Cum ajung din nou prin preajma lui, nu-l mai las din mana.
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

*

Roxa

  • 9135
Re: Parfumul tau.
« Reply #590 on: July 24, 2016, 22:33:26 PM »
M-am indragostit de  :indragostit: Sexy Amber de la Michael Kors. Mi se pare un parfum decent si de bun simt.
Iata ce zice Sephora despre el:
Sexy Amber captures the essence of sensual-chic by casting a spotlight on warm amber wrapped in sandalwood and layered with lush white flowers. Sumptuous and deeply seductive, the nuanced fragrance conjures irresistible warmth with every spritz.
Un plan bun azi, e mai bun decat unul perfect maine.