Tip de piele: Acne prone, sensibila, deshidratata
Probleme principale: Dermatita seboreica, usoara acnee chistica, ten deshidratat de tratamente antiacneice, puncte negre si albe, pori foarte dilatați, ceva riduri, cateva pete pigmentare, buze uscate non stop.
Incercate pana acumPentru acnee: Multe, nici nu mai stiu ce nu am incercat, de aici si rostul jurnalului cred

. Off the top of my head: antibiotice (local si intern), tratamente cu sulf, BP, acizi (salicilic, glicolic), peeling chimic, dermarolling, microdermabraziune, dermatocosmetice.
Pentru dermatita: corticosteroizi (pana am citit care e treaba cu ei), creme hidratante, exfoliere frecventa, Blu Cap.
Pentru riduri: Mai nimic in afara de exfoliere pentru ca apar efecte secundare la dermatita sau acnee.
Rutina de ingrijire: uleiul de masline pentru curatarea tenului, BP si acidul salicilic pentru acnee si Blue Cap pentru dermatita. Si exfoliere temeinica o zi da, una nu ca sa nu fiu acoperita de coji

(de la dermatita)
Ocazional incerc diverse produse insa momentan nu as spune ca ceva merge foarte bine.
Produse testate cu efecte dezastruoase:
DO NOT ATTEMPT TO USE AGAIN

)
Aquaphor (coșuri)
Ser peptide NN Cosmetics (coșuri si dermatita)
Ulei de catina (diverse firme-coșuri)
Ulei de cocos (diverse firme-coșuri)
Ulei de argan (never ever please!!)
Cicaplast LRP (coșuri)
Apa termala Avene/LRP (dermatita, piele uscata)
Laneige (coșuri si dermatita)
Embryolisse (coșuri !)
LRP Hydreane legere -doar din cand in cand (coșuri)
Flavo-c simplu si forte (coșuri si dermatita)
tbc ...