Re: In gradina
« Reply #180 on: June 27, 2017, 14:03:34 PM »
Care sunt alea cu hard top ca nu am habar?
Noua ni s-a pus pata sa luam asta:
https://www.mobexpert.ro/mobilier/pavilion-37405

*

RedDeer

  • *
  • 3296
  • Truth is only as real as our delusion allows
Re: In gradina
« Reply #181 on: June 27, 2017, 14:09:47 PM »
Au acoperisul din metal sau aluminiu. Cateodata din plastic foarte rezistent (dar conform cercetarilor noastre nu atat de rezistent la grindina). Poti sa le lasi afara pe perioada iernii, nu e nevoie sa le demontezi. Ar fi si culmea sa trebuiasca, motatul de obicei dureaza 8 ore pentru 2 oameni.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Re: In gradina
« Reply #182 on: June 27, 2017, 17:13:20 PM »
Pai si la astea cu panza cum vreau eu sa imi iau de ce ar trebui demontate iarna? Nu e suficient sa dau jos panza?  :nehotarat:

*

RedDeer

  • *
  • 3296
  • Truth is only as real as our delusion allows
Re: In gradina
« Reply #183 on: June 27, 2017, 17:22:19 PM »
Depinde de vanturi. De obicei au pilonii mai fragili si noi nu am riscat sa-l lasam afara iarna. E destul de usor sa le demontezi complet pe cele cu panza. Lui Mr ii lua cam o ora sa-l demonteze toamna si o ora sa-l monteze primavara. Merita sa faca asta, ca sa nu ne uitam la el sub forma de schelet toata iarna.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

*

Hil

  • 8378
Re: In gradina
« Reply #184 on: June 28, 2017, 02:17:18 AM »
Am spionat la vecini. Unii au cu panza, unul are cu acoperis din metal (asta doar ce l-a montat). Structurile sunt solide la amandoua. Din asta cu panza am avut si noi la vechea casa. E de preferat ca toamna sa fie stransa panza, pt ca asa cum spune Red, cel putin cu vanturile de aici risca sa se rupa. Panza se decoloreaza dupa un an, dar structura sta neclintita.

Angelita, pare fragila structura la pavilion, la noi nu ar rezista rafalelor de vant. E cocheta si draguta si poate gardul vostru de caramida (parca?) ii ofera protectie suficienta.Red, uite vopseaua.


Chipurile tine 10 ani, dar revin la primavara cu un update.

Compositul de la ikea e f fain ca aspect, dar am citit reviewuri si lumea nu era f incantata.
Eu as fi pus in terasa acoperita, dar dupa ce am citit impresiile am renuntat.
La noi vor trebui inlocuite tambrele de lemn cu cele din plastic, alfel credem ca s-ar ingreuna prea mult structura.Re: In gradina
« Reply #185 on: June 28, 2017, 11:13:44 AM »
Nu e chip sa il fac pe Mr. sa se razgandeasca oricum, am discutat aseara, lui i se pare f solida structura si oricum zice ca vine prinsa jos in beton.
Si la noi sunt niste vanturi cam crancene in ultimii ani, doar vi-am aratat ca anul trecut mi-a daramat vantul jumate de salcie. Nu stiu, il las sa faca ce vrea el in gradina, nu ma mai bag.

*

RedDeer

  • *
  • 3296
  • Truth is only as real as our delusion allows
Re: In gradina
« Reply #186 on: June 28, 2017, 14:25:59 PM »
Multumesc fain Hil   :mersi:  :friends: . I-am zis lui mr. si de asta o sa cautam. Speranta ca e o vopsea buna ma hotaraste in directia de a vopsi deck-ul si nu de a pune tile-urile alea de la Ikea. Ar fi aratat bine, mai bine decat o sa arate vopsita, pentru ca practic se vor vedea inaditurile unde marim suprafata. Dar si sa ma trezesc dupa doi ani ca arata ca naiba nu am chef. Si pentru inadituri am o solutie: pun covor de exterior.
Inclinam din ce in ce mai mult spre hard top. Cel pe care il cumparam e mai mare, asa ca nu prea vad cum o sa punem si sa scoatem noi panza de canvas pe deasupra cu usurinta cu care o puneam la cel de 3x3 m (aproximativ, e de fapt 8x8 picioare).
Vreau neaparat cu plasa pentru tantari. La noi nu mai dau cu substante pentru tantari de vreo 10 ani cred si avem tantari in nestire. Imi place seara sa stam afara cu plasele trase. Si o sa cumpar neaparat si cu privacy screen. E si pentru cand bate soarele cu putere dar si pentru vecini. As vrea sa-i punem si o lustra. Ce sa mai, vreau multe  :hihi: . Dar e frumos sa stai cu prietenii sambata seara pana tarziu afara. Nu in vara asta de pana acum, pentru ca e frig rau (10 grade noaptea  :frig: ) dar nah, mai tragem sperante.
I have lived with many Zen masters, all of them cats