Life Lately & eBio Giveaway Winner

 

 

 photo life-lately_zps1aed7240.jpg

Silvia of the land of lollipops and unicorns/   Game of Thrones Ascent – un fel de Travian mult mai smecher/   Masca de la Aveda pe baza de argila /   Lapte din migdale si orez (aproape la fel de bun ca vodka) /   Silvia the Cat Woman – Meow! /   Pentru ca primavara e verde – OPI Jade is the new Black /   Noul meu serial preferat, The Americans, cu spioni rusi – Nasdarov Rodina! /   Spray pentru protectie termica GHD care imi genereaza orgasme olfactive /   Caciula  PORC-a-Porter care e foarte tare chiar daca ma face sa arat ca un copil handicapat, clar?!?

~~~

 

 

Random.org a decis castigatoarea premiului oferit de eBio, pe numele ei Iulia Georgescu! Felicitari Iulia, iti voi trimite in scurt timp un mesaj la care astept sa raspunzi in termen de 24 de ori pentru a intra in posesia premiului.

 photo winner_zps97034555.png

Multumesc tuturor pentru participare si ramaneti pe receptie pentru ca vom avea curand un nou Giveaway.

 

Edit: Deoarece castigatoarea premiului nu a binevoit nici pana astazi sa imi raspunda la mailuri, am extras o noua castigatoare, prima in ordinea inscrierii care a respectat regulile concursului si anume: Claudia Bulzan! Sa speram ca am mai mult noroc de data asta cu raspunsul la mailuri. 😀

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Life Lately & eBio Giveaway Winner

Follow:
  • Felicitari, desi am vazut ca nu a lasat comentariu corect/ complet cum se cerea.

    • Are si linkul si numele cu care a dat Like, nu inteleg la ce te referi, ca nu a mai scris inca o data Iulia Georgescu?