Giveaway de Paste: Castiga doua vouchere cadou de la Cosmetic Plant!

Anul acesta Iepurasul vine de la Cosmetic Plant si va invita sa castigati doua vouchere de cumparaturi, pe care le puteti folosi in shop-ul online: shop.cosmeticplant.ro.

Va puteti alege ce  doriti in schimbul voucherelor, din gama variata de produse Cosmetic Plant: creme premiate pentru toate tipurile de ten, produse pentru plaja sau chiar pentru ingrijirea mamei si a nou-nascutului.

De curand am primit si eu un voucher Cosmetic Plant si mi-am ales cateva creme pe care inca le testez si despre care va voi povesti in curand. Va invit sa participati la acest Giveaway si sa facem apoi schimb de opinii despre produsele testate!

 

 

Iata ce puteti castiga la acest Giveaway:

Premiul 1:

Un voucher in valoare de 50 RON

 

Premiul 2:

Un voucher in valoare de 30 RON

 

Pentru a participa trebuie sa respectati urmatoarele reguli simple:

1. Sa dati Like paginii de Facebook Testaholic

2. Sa dati Like paginii de Facebook Cosmetic Plant

3. Sa dati Share pe Facebook postarii cu acest Giveaway

4. Sa lasati un comentariu aici pe blog la aceasta postare, in care sa mentionati: un produs Cosmetic Plant preferat + numele cu care ati dat Like + link catre postare sau share (cum obtineti linkul? Simplu: postati linkul pe Facebook si dati click sub el acolo unde apare ziua si ora la care a fost postat. Linkul obtinut in browser il postati in commentul de mai jos)

Concursul incepe de astazi, 17 Aprilie 2014 si dureaza pana in data de 28 Aprilie 2014. Castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul random.org si vor avea la dispozitie 24 de ore pentru a-mi trimite toate datele, din momentul in care sunt anuntati.

Bafta multa!

 

Rezultate:

Random.org a decis urmatorii castigatori ai acestui Giveaway:

Premiul 1 – voucher de 50 RON  – Nicoleta Alexandra

CP-premiul1Premiul 2 – voucher de 30 RON – Gabriela Alexandra

CP-premiul2Felicitari castigatoarelor si astept datele voastre in 24 de ore pe mailul office[at]testaholic[.]ro pentru a le putea trimite mai departe la sponsor.

Multumesc tuturor pentru participare!

Follow: