Giveaway Biorigine – Castiga un lapte de corp cu Aloe Vera!

Pentru ca ne lovim la tot pasul de produse si cosmetice care mai de care mai “bio” si mai “naturale”, multa lume se intreaba ce fel de garantie avem noi ca ingredientele folosite sunt intr-adevar bio si nu e doar o marketing fara substanta?

 photo biorigine2_zps4e98a050.jpg
Ce trebuie sa stim este ca exista niste standarde de calitate si in ceea ce priveste cosmeticele bio, ca in oricare alta industrie. Biorigine.ro comercializeaza astfel de cosmetice, cu certificari ECOCERT si COSMEBIO, toate fiind produse in Franta si avand garantia calitatii superioare.

Pentru a te convinge de calitatea si eficacitatea lor, Biorigine te invita sa participi la Giveaway-ul de mai jos in care poti castiga un lapte de corp bio cu Aloe Vera!

 photo biorigine_zps0e7ec95c.jpg

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa:

  • Sa dai Share sau sa postezi acest concurs pe pagina ta de Facebook;
  • Sa lasi un comentariu aici pe blog la aceasta postare, in care sa mentionezi: numele cu care ai dat Like + link catre postare sau share (cum obtii linkul? Simplu: postezi linkul pe Facebook si dai click sub el acolo unde apare ziua si ora la care a fost postat. Linkul obtinut in browser il postezi in commentul de mai jos)

Concursul incepe de astazi, 22 Martie 2013 si dureaza pana in data de 4 Aprilie 2013. Castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org si va avea la dispozitie 24 de ore pentru a-mi trimite toate datele, din momentul in care este anuntat.

Sa aveti bafta!

P.S. Momentan pe Biorigine se desfasoara o promotie, puteti cumpara Crema de noapte antirid Bio – Pulpe de Vie cu doar 68 Lei (redusa de la 115 Lei). Se ofera  de asemenea transport gratuit si in plus un voucher de reducere de 20% valabil la orice produs de pe site, in momentul cand comandati aceasta crema.

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Giveaway Biorigine – Castiga un lapte de corp cu Aloe Vera!

Follow: