eBio Giveaway – o crema bio si un sapun handmade la alegere!

Daca ti-ai dorit sa stii exact ce ingrediente contine crema sau lotiunea pe care o folosesti si preferi ca aceste ingrediente sa fie pe cat posibil certificate bio, non toxice, fairtrade si prelucrate cat mai putin, magazinul online eBio.eu iti pune la dispozitie creme, lotiuni si sapunuri handmade, proaspat preparate zi de zi. Produsele eBio iti hrănesc si hidrateaza pielea, au o concentrație maximă de elemente active si in plus poti afla exact ce ingrediente contin si ce proprietati are fiecare ingredient folosit.

Pentru a testa aceste produse si pentru a te convinge de calitatea lor, iti propunem un Giveaway in care poti castiga doua produse eBio:

  •  o crema de fata naturala la alegere (crema nutritiva anti-rid, crema ten normal cu jojoba si argan sau crema ten acneic cu tea tree
  •  un sapun natural (anti-celulitic, lavanda, anti-acneic sau morcov si portocale).

 photo sapun_lavanda-500x500_zps94a33495.jpg

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa:

  •  Sa dai Share sau sa postezi acest concurs pe pagina ta de Facebook;
  •  Sa lasi un comentariu aici pe blog la aceasta postare, in care sa mentionezi: numele cu care ai dat Like + link catre postare sau share (cum obtii linkul? Simplu: postezi linkul pe Facebook si dai click sub el acolo unde apare ziua si ora la care a fost postat. Linkul obtinut in browser il postezi in commentul de mai jos)

Concursul incepe de astazi, 23 Feb. 2013 si dureaza pana in data de  8 Martie 2013. Castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org si va avea la dispozitie 24 de ore pentru a-mi trimite toate datele, din momentul in care este anuntat.

Bafta!

 

 

 

 

 

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – eBio Giveaway – o crema bio si un sapun handmade la alegere!

Follow: