Castigatoarele concursului!

Chiar daca zilele acestea nu am mai avut timp de nimic, nici de blog, nici de noul forum, am vrut neaparat sa anunt astazi castigatoarele concursului pe care vi-l propusesem acum 2 saptamanai: Concurs + New Beauty Forum.

Ca sa fiu sincera, treaba cu noul forum nu a mers deloc asa cum as fi sperat eu sa mearga, dar nu ma dau batuta ci o sa incerc sa ma ocup mai mult de el si sa gasesc noi metode sa il promovez.  Le multumesc totusi celor cateva fete care m-au ajutat si sper sa o faca in continuare.

Acum legat de concurs: aparent regulile au fost muuuult prea complicate, desi in opinia mea chiar nu a fost vreo mega filozofie. Trebuia doar sa dati un Like pe Facebook, nu am pus reguli cu Share si alte nebunii, trebuia sa va faceti cont pe forum si sa aveti una (nu 100!) bucata postare valida, care ar fi putut fi orice, de la o intrebare, la o postare in care sa va prezentati pur si simplu, nu am cerut sa fie ceva deosebit.
Cu toate acestea, din putinii oameni care s-au inscris (cca 35) a trebuit sa descalific mai mult de jumatate pentru ca nu au respectat regulile simple de mai sus. Asa ca am mai ramas cu 14 participanti. Ca o comparatie, pe celalalt site al meu, am avut un concurs in care singurele reguli au fost 2 Like-uri si la acela au participat 400 de persoane!

Voi incepe cu premiul special, sau premiul 2, pe care asa cum spuneam, il voi oferi persoanei care se va implica cel mai mult in postarea pe noul forum si va avea postarile cele mai interesante. M-am uitat in primul rand sa vad cine a avut cele mai multe postari si mi-a fost destul de usor sa iau decizia si sa aleg castigatorul. Primele doua fete in ordinea numarului de postari nu s-au inscris in concurs deci nu am cum sa le premiez, iar Alexandra (Daria), care dupa cum puteti vedea mai jos este a treia in ordinea postarilor s-a implicat mereu in promovarea blogului meu (like-uri, share-uri pe Facebook, etc.) si in plus o citesc mereu cu drag si are chestii interesante si inteligente de spus. Asa ca fara urma de indoiala, premiul special este al ei! Mersi pentru implicare!

La Premiul 1, random.org a decis sa o premieze pe Ruxandra ( Nimphetamin) si m-am bucurat sincer pentru ca si ea m-a ajutat si ma ajuta foarte mult si cu blogul acesta si cu celalalt site al meu, www.fabs.ro.

Asa cum am mai spus si in trecut, vreau sa organizez si in viitor mici concursuri de genul acesta prin care sa premiez cat mai multa lume care chiar imi citeste blogul, care chiar se implica in forum, in promovarea pe retelele sociale, etc. Asa ca va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat si sper sa mai participati si la concursurile viitoare sa imi dati sansa sa va recompensez!

 

Copyright©Testaholic.ro – Castigatoarele concursului!

Follow:
  • Wow, am castigat!!! Cu Random! Ce tare! Ce ma bucur!!! Multam fain si pt premiu si pt cuvinte 🙂 Te pup!

    •  Luna asta clar ai noroc pe toate planurile, ar trebui sa bagi si la loto! ;)) Sa imi trimiti pe mail pe ce adresa sa ti le trimit! Pusike