Accesorii Romwe si versiunile lor de 10 ori mai ieftine de pe eBay

Sper sa nu fiu inteleasa gresit cu aceasta postare, ea nu se vrea a fi una prin care sa incerc sa discreditez deja cunoscutul site www.romwe.com. Tot ce vreau este sa vin in ajutorul cititorilor si sa prezint niste versiuni mult mai ieftine si (aproape) identice ale unor accesorii de pe acest site.
Sunt perfect constienta ca Romwe are un program pentru bloggeri in care ofera chestii gratis fashion-bloggerilor (plus programe de afiliere) si mi se pare normal ca bloggerii respectivi sa scrie despre marfa primita in termeni pozitivi, deci nu as vreau sa fiu inteleasa gresit nici de catre acestia, nu incerc sa bag nimanui bete in roate.

Dar destul cu disclaimerele, ideea de baza e ca am tot vazut pe Romwe chestii dragute pe care am pus ochii si pe care ulterior le-am gasit la mai putin de jumatate de pret pe ebay.co.uk sau ebay.com. Asa ca, morala postarii este: Daca vrei ceva de pe Romwe, cauta mai intai pe eBay!

Si am inclus si cateva exemple, cu ce am gasit acum rapid, doar cat sa va lamuriti despre ce vorbesc:

 

Romwe necklace

Romwe Polygon Pendant Necklace

Romwe Polygon Pendant Necklace – 13.99 $

 eBay necklace

eBay Geo Necklace - £1.59

eBay Geo Necklace – £1.59

 

 ~~~

Romwe mustache necklace

Romwe Copper Mustache Pendant - $10.99

Romwe Copper Mustache Pendant – $10.99

eBay mustache necklace

eBay GOLD MUSTACHE NECKLACE -  £2.99

eBay GOLD MUSTACHE NECKLACE – £2.99

 

 ~~~

 Romwe infinity bracelet

Romwe 8-shaped Charm Bracelet - $11.99

Romwe 8-shaped Charm Bracelet – $11.99

 eBay infinity bracelet

eBay - Infinity Bracelet - £1.40

eBay – Infinity Bracelet – £1.40

 

~~~

Romwe mustache bracelet

Romwe Mustache Bracelet -$11.99

Romwe Mustache Bracelet -$11.99

 eBay mustache bracelet

eBay Mustache Bracelet - £1.39

eBay Mustache Bracelet – £1.39

 

Am incercat sa gasesc tot felul de scuze si circumstante atenuante ca sa inteleg de ce Romwe umfla scorurile in halul asta. Ca pana la urma tot gablontarai chinezesc e si de multe ori e identic cu versiunea de pe eBay. Ok, inteleg ca ofera transport gratuit si au multe promotii, dar sunt si selleri de pe eBay care ofera transport ieftin sau moca si unde mai pui ca la multe din produse poti sa licitezi (eu mi-am luat bratara infinity cu 0.99 £ dar e asa de ingusta ca abia mi-o pot inchide, daca dadeam mai mult pe ea chiar imi parea rau.)

Singura mea explicatie e ca Romwe a bagat foarte multi bani in promovarea prin intermediul bloggurilor de fashion si se bazeaza pe sustinerea acestora foarte mult ca sa compenseze preturile ridicate.

 

Daca mai aveti si alte exemple de produse care pe eBay sunt mult mai ieftine lasati-mi un comment mai jos sa arunc si eu o privire.

 

 

 
 

 

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Accesorii Romwe si versiunile lor de 10 ori mai ieftine de pe eBay

Follow: