Jennifer Zeuner Horizontal Cross Dupe

Mi s-a pus pata grav si iremediabil pe lantul acesta de la Jennifer Zeuner cu crucea orizontala, insa cum ma cunosc cu pasiunile mele inflacarate si degraba trecatoare parca nu imi vine sa dau chiar o mica avere gen 200$ pe original (varianta sterling silver ca restul sunt si mai scumpe).

Asa ca am tot rascolit internetul zilele astea in incercarea de a gasi un “dupe” aka o “facatura” dupa celebrul lant by Jennifer Zeuner. Il poarta deja o gramada de celebritati si de bloggerite deci eram sigura ca macar un H&M sau Topshop au facut o copie sau macar o varianta inspirata dupa acest model. Dar se pare ca nu.

Singurele copii pe care am reusit sa le gasesc au fost pe etsy.com, dar parca niciuna nu are crucea asa mare cum mi-o doresc si in plus ma feresc pe cat pot sa comand din State ca dureaza mult si trebuie sa merg dupa coleg la oficiul vamal care are un program imposibil si e si departe de jobul meu. ­čÖü

Pana la urma insa cred ca o sa cedez si o sa imi comand de pe etsy acesta, fiind cel mai aproape de ce imi doresc din ce am gasit pana acum. ($43.00 + 5$ transport, este totusi o diferenta considerabila).

jennifer-zeuner-cross-dupe-etsyVanzatoarea o gasiti aici: classicdesignes si mai are mai multe “dupes” sau “facaturi” dupa tot felul de bijuterii celebre sau bijuterii care sunt acum in trend.

Daca mai stiti si alte surse cu asa ceva sau daca stiti pe cineva la noi in tara care lucreaza argint si imi poate face asa ceva la un pret comparabil cu cel de pe etsy.com, nu ezitati sa imi dati de stire. ­čśë

Copyright©Testaholic.ro –Jennifer Zeuner Horizontal Cross Dupe

Follow: