Ringsandtings.com Haul

Daca nu stiti inca nimic despre acest site, pe www.ringsandtings.com  se gasesc in special accesorii la moda sau mai deosebite, la preturi foarte mici.

Daca va intrebati: “what’s the catch?” raspunsul cred ca este destul de evident: bijuteriile si accesoriile prezente pe acest site se fabrica in China iar calitatea lor nu este tocmai grozava. Chiar si asa, eu ma bucur ca am descoperit acest site, mai ales ca am vazut in repetate randuri inele, bratari si lantisoare care le-am gasit la triplu pret pe site-uri gen Romwe, Oasap sau chiar ASOS.

Comenzile peste 35 Lire beneficiaza de transport gratuit si de foarte multe ori pe pagina lor de Facebook exista coduri de reducere, cum a fost si cel de 10% pe care l-am folosit eu.

 

Bine de stiut: coletul vine la posta vamala dar nu scrie niciodata suma reala pe colet, se trece in general 10$ ca sa nu trebuiasca platite taxe.

 

Mi-am comandat mai multe chestii: 2 inele, 5 bratari si  un lantisor si in mare sunt multumita de ele, adica sunt exact cum m-am asteptat sa fie.  Singurele minusuri ar fi: inele care nu sunt reglabile sunt in general f mici (cum e cel cu frunza) iar bratara aurie este dintr-un material prea dur, nu se poate regla si imi este cam mare. Unei colege care si-a comandat cu mine niste chestii i s-a rupt unul din lantisoare chiar in prima zi, deci nu va sugerez sa luat de la ei lanturi cu pandantive pentru ca sunt lipite si lipite prost.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

In concluzie, www.ringsandtings.com e un site foarte util de avut in Bookmarks, cu gablonturi dragute, foarte trendy si foarte ieftine. Merita comandate de pe el accesorii mai deosebite pe care altfel nu le-ati gasi la preturi decente sau care stiti ca nu vor mai fi la moda sezonul urmator si nu merita investiti prea multi bani in ele.

 

Daca aveti intrebari si nelamuriri legate de acest site nu ezitati sa imi lasati un comentariu mai jos!

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Ringsandtings.com Haul

Follow: