Quick Haul: MUA & Pensule Real Techniques

Ieri a fost o zi buna, am primit atat mult-asteptatul colet de pe iHerb.com, care aveam impresia ca nu mai ajunge, cat si coletul de pe MUA Store unde am profitat de o oferta si am primit o paletuta cu farduri de ochi moca.

 

Photobucket

 

De pe iHerb nu am pozat tot ce mi-am luat pentru ca au fost mai mult suplimente pentru problemele mele specifice, insa am vrut neaparat sa va arat pensulele Real Techniques by Samantha Chapman de care sunt extrem de incantata asa la prima vedere si o sa fac un review mai detaliat daca e cineva curios. Sunt niste pensule foarte fine dar tzapene in acelasi timp, nu exagerat de moi cum sunt cele de la Eco Tools pe care le-am luat tot de pe iHerb.

De pe MUA Store mi-am luat paleta “Undressed” care se vrea a fi un “dupe” dupa “Naked”, un ruj roz turbat si un Lip Boom care este noul lor produs 4 in 1 cica, dar care e de fapt un 3 in 1 asa (ruj mat, luciu, gloss cu sclipici).  La comanda asta am primit gratis o alta paleta cu farduri pentru ochi – Going for Gold– care asa cum ii spune numele are multe nuante aurii si cateva griuri.

Daca va intereseaza sa fac vreun review detaliat la ceva din poza, lasati-mi un comment mai jos si promit sa execut!

 

 

Copyright©Testaholic.ro –Quick Haul: MUA & Pensule Real Techniques

 

Follow: