Paula’s Choice Samples Extravaganza

Hello Paula’s Choice Samples! Meet Silvia aka Testaholic aka Crazy Annoying Acne Prone Skin!

Epopeea mea referitoare la produsele Paula’ s Choice se intinde deja pe parcursul a mai multor ani in care am incercat asiduu dar fara succes sa ma indragostesc macar de un produs al acestui brand,  despre care toata lumea are numai cuvinte de lauda si povesti legendare.

Dupa ce lotiunea mea cu 2% BHA a expirat in dulap si ajunsesem sa ma dau cu ea pe coate si calcaie, dupa ce lotiuni hidratante si serumuri cu retinol au fost puse la pastrare in frigider (locul ideal de depozitat creme, evident) pentru zile mai bune, a venit vremea sa imi fac cu adevarat de cap, profitand de oferta Paula’s Choice cu seturile de mostre la 3 Euro si transport gratuit.

Mi-am ales nu unul ci doua seturi! Skin Balancing Sample Set si RESIST Anti-Aging Sample Set . De ce? Pai pentru ca de cand tot ma chinui sa imi tratez acneea asta afuristia am imbatranit maica! Si acum sunt in categoria aceea oribila de oameni care au si cosuri si riduri si in care le doresc tuturor dusmanilor mei sa se regaseasca pentru ca…it SUCKS!

Iata-le! In ele imi pun toata speranta de mai bine! Daca Paula’s Choice nu ma vrea, eu o vreau!

PaulasChoice-samples

PaulaChoice-samples

So now what? Obviously … wanting, needing, waiting…for Paula’s Choice to justify my love!!!

 

Comments?

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Paula’s Choice Samples Extravaganza

Follow: