Ce am mai cumparat de pe la reduceri – Haine!

Ma tot chinui de vreo doua saptamani sa pozez catrafusele ce le-am mai acumulat de pe la reduceri anul acesta si abia azi am catadicsit sa termin cu chiu cu vai operatiunea. Nu stiu cu ce mai ajuta pe cineva, avand in vedere ca sunt cam gata toate reducerile, dar cel putin m-a ajutat pe mine sa imi dau seama, cugetand adanc la ce mi-am cumparat ca ma transform incet si sigur in emo kid. Si asta ar putea parea funny-ish daca nu as avea varsta pe care o am si pe care nici nu indraznesc sa o  mentionez (in orice caz, o varsta la care femeile in general isi cumpara camasi si taioare de la reduceri nu bluze cu cap de mort si fuste din tulle).

Trecand peste toate astea, a fost un sezon de reduceri destul de bun pentru mine, m-am ales cu o geaca de piele de la Zara pe 350 RON de care sunt foarte incantata, cu o haina de la H&M extrem de purtabila la doar 75 RON (moca SRL) si cu niste pantaloni scurti de blugi care imi extra avantajeaza posteriorul (ahem ahem) la aprox. 35 RON.

La unele nu imi mai amintesc pretul, ca le-am cumparat in mai multe “reprize” si am prostul obicei sa nu pastrez chitantele.  Dar daca va intereseaza ceva in mod deosebit ma puteti intreba, ca aproximativ imi amintesc la fiecare.

haina-HMMagazin: H&M
Pret: 75 RON

rochie-bershkaMagazin: Bershka
Pret: 99 RON (din colectia noua, nu de la reduceri)

bluza-HMMagazin: H&M

bluza-stradivariusMagazin: Stradivarius

geaca-piele-zaraMagazin: Zara
Pret: 350 RON

fusta-stradivariusMagazin: Stradivarius

pantaloni-scurti-stradivariusMagazin: Stradivarius

Ce ziceti? Ma pot cupla linistita acum cu vreun biker periculos, ca am tot outfitul necesar, inclusiv bocanci! :))

Copyright©Testaholic.ro – Ce am mai cumparat de pe la reduceri – Haine!

Follow: