April Fashion Wishlist

“Buy less, choose well.”
               ~ Vivienne Westwood

 

La ce sunt bune listele de cumparaturi? Desigur, noi femeile dam mereu dovada de exces de zel cand vine vorba de belitul ochilor prin magazine (reale sau virtuale) si apoi facem tot felul de liste si listute, chiar daca si numai mentale, cu ce am mai vrea sa cumparam, punem totul in balanta cu pragmatismul unui contabil, vedem care piesa se potriveste mai bine cu tot ce avem deja in garderoba, gasim cea mai buna oferta, dupa care … intram in primul magazin si iesim cu o pereche de sandale roz bombon fabuloase si o gaura nejustificata in buget.

Normal, wishlist-urile ar fi bune daca nu am uita sa le si consultam din cand in cand, odata intrate in febra cumparaturilor.

Si pentru ca nu reusesc sa ma hotarasc ce anume din toata lista (cu greu restransa) de mai jos imi trebuie neaparat si ar fi o cheltuiala justificabila, va rog sa-mi dati o mana de ajutor si sa va dati si voi cu parerea.

P.S. Ochelarii de soare pe care ii aveam i-am rupt tocmai cand eram pe cale sa investesc intr-o pereche de Ray Ban veritabili, asa ca am decis ca mai mult de niste tentative de Wayfarers nu merit dupa experienta asta. Bad Bad Silvia!

 
 
 photo wishlist2a_zps7ade4a87.jpg

1. T-shirt with V-neck back – Zara ; 2.  Silver shoes – Zara ;  3. White ripped jeans – Mango ; 4.  Way-farer style Sunglasses – Mango ; 5. Black Leather Gilet – ASOS

 
 

 photo wishlist1a_zpsaf5f9811.jpg
1. Flared Skirt – H&M ; 2. Leather satchel bag- Mango ; 3. Knee-length shorts – H&M

 
 

 photo wishlist3a_zpsc7ca0dfc.jpg
1. Hooded Jacket – H&M; 2. Leather court shoe- Zara; 3. Black Midi Dress – Missguided; 4. Converse “All Star” Hi-Top Trainers ; 5. Ombre T-shirt – Missguided;

 
 
 photo wishlist4_zps286593a8.jpg

1. Pantofi galbeni Ana Lublin – Fashionup.ro; 2. Colier stil guler – Meli Melo; 3. Fusta mini in carouri – Fashionup.ro

 

Ce sa fie? Ce sa fie?

 
 

Copyright©Testaholic.ro – April Fashion Wishlist

Follow: