Guest entry fabs.ro – Travalo Excel Review

travalo2

Va amintiti ca postasem pe Facebook ceva despre Travalo Excel – pulverizator reincarcabil pentru parfumuri?  Ei bine, am reusit in sfarsit sa scriu si un review, pe care l-am postat insa pe fabs.ro, aici: Travalo Excel – o inventie geniala pentru iubitorii de parfumuri.

Da, am primit acest produs pe gratis ca sa ii fac review dar asta nu inseamna ca entuziasmul meu fata de produs e mai putin autentic. Asa cum v-am obisnuit si pana acum, toate reviewurile reprezinta parerea mea sincera despre produs, indiferent ca a fost cumparat pe banii mei sau primit pe gratis.

Una peste alta sunt foarte incantata de Travalo Excel dupa cum puteti citi in articolul postat pe fabs.ro (care e tot site-ul meu, pentru cine nu stie si se intreaba ­čÖé ). Planuiesc sa mai imi cumpar vreo 2-3 recipiente, pe care daca nu o sa le folosesc eu vor fi ideale de oferit cadou cand va mai veni ziua vreunei prietene si sunt in pana de idei.

Ce parere aveti? Il aveti deja? Va tenteaza? Lasati un comentariu mai jos sa imi spuneti impresiile sau intrebarile voastre.

Copyright©Testaholic.ro – Guest entry fabs.ro – Travalo Excel Review

Follow: