Anna Karenina – Opulenta, Mister, Romantism

Zilele trecute am primit de la Meli Melo cerceii din pozele de mai jos si mai multe materiale promotionale legate de noua lor colectie pentru toamna-iarna 2012 – “Anna Karenina”. Imaginea acestei colectii este Anna Lesko, care mi-a parut alegerea perfecta pentru a intra in pielea acestui personaj si ale carei machiaje mi-au placut atat de mult incat am hotarat sa ma inspir putin pentru look-ul de mai jos. Se vrea a fi totusi un look purtabil, de zi, si usor realizabil si de catre un non make-up artist.

Colectia cu elemente din folclorul rusesc si accesorii opulente vine la fix acum cand motivul “baroc” reprezinta unul din cele mai importante trend-uri ale sezonului si in curand vom vedea pe marile ecrane premiera filmului “Anna Karenina”, o noua adaptare dupa romanul lui Tolstoi, cu Keira Knightley si Jude Law (care din pacate nu il joaca pe Vronsky ci pe Karenin, spre frustrarea mea).

anna-karenina-cercei-meli-melo

Anna Karenina este femeia conflictuala in ale carei multiple fatete fiecare dintre noi se poate regasi la un moment dat. Colectia Meli Melo pune in special accentul pe personalitatea puternica, opulenta, misterul si romantismul acestui personaj. Accesorii masive, genti si plicuri cu aplicatii bogate, pietre supradimensionate, accesorii de iarna cu broderii si multiple ornamente, toate pot fi purtate atat cu tinute de zi ca si elemente “statement”, dar in special in cadrul unor tinute de seara, mai ales acum pentru sezonul petrecerilor care se apropie.

anna-karenina-meli-melo-anna-lesko

Pe site-ul Meli Melo puteti achizitiona online accesoriile din colectia Anna Karenina (momentan cerceii din pozele mele nu  sunt disponibili dar am gasit unii foarte asemanatori aici (click!) )

Preferatele mele din aceasta colectie:
(click pe poze pentru preturi si detalii)

meli-melo-anna-karenina-plicPlic “Season’s must-have”

meli-melo-anna-karenina-colierColier “Delicate chains collar”

meli-melo-anna-karenina-cerceiCercei “Anna’s favourites”

Voua ce va place din aceasta colectie? Cu ce as putea sa port cerceii pe care i-am primit? Sunt eu oare singura care crede ca Jude Law nu poate fi credibil in rolul barbatului inselat? Eu una marturisesc ca n-as putea sa il insel decat poate cu Ian Somerhalder, in niciun caz cu Aaron “Kick-Ass” Johnson.

 

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Anna Karenina – Opulenta, Mister, Romantism

Follow: