Eyeshadow Palette: Urban Decay Naked Basics Review

Urban Decay Naked Basics Review + Swatches

Urban-Decay-Naked-Basics-Swatches"

~~~

Review pe scurt:  Urban Decay Naked Basics este excelenta daca va doriti o paleta de farduri neutre si mate, care sa cuprinda toate nuantele esentiale (basics) care ar fi bine sa existe intr-o asemenea paleta. Ambalajul este minimalist, intensitatea culorilor excelenta si daca nu aveti deja o paleta cu farduri neutre mate este un “must buy” pentru oricine, dar mai ales daca machiajele voastre preferate sunt cele realizate dimineata in 5 minute pe fuga, cum este si cazul meu. Daca aveti deja paletele Naked si Naked 2 nu prea are sens sa o cumparati, insa eu o prefer pe aceasta pentru ca ma intereseaza mai mult fardurile mate (care arata infinit mai bine in cazul pleoapelor mai ridate).

~~~

Intensitatea culorilor: Toate culorile din trusa sunt bine pigmentate si daca pentru swatchurile de pe degete am folosit sub ele un primer, in exemplul de machiaj al ochilor nu am folosit absolut nimic, ca sa puteti aprecia mai bine intensitatea lor.

Textura: In afara de nuanta Venus care este satinata, restul culorilor au o textura mata si fina (in nuanta Crave se vede cu ochiul liber o urma de sclipici dar nu e deloc sesizabil atunci cand este aplicat).

Rezistenta: Rezista foarte bine, mai ales daca puneti si un primer sub ele puteti purta machiajul o zi intreaga fara retusuri.

Aplicare: Se aplica usor si fallout-ul (momentul acela enervant cand te trezesti cu o gramada de fard sub ochi) este redus. Totusi, la nuantele inchise fallout-ul este ceva mai mare decat in cazul culorilor similare din trusa Sigma Bare, care mi s-a parut excelenta din acest punct de vedere. Naked Basics este totusi mai usor de estompat (sau cum s-o traduce aceasta calitate de a fi  ‘blendable’).

Ambalaj: Imi place ca e o trusa minimalista si materialul din care e facuta pare foarte durabil, dar as face-o sa se deschida mai usor, e cam nabadaioasa la acest capitol.

De unde se poate cumpara + Pret: HQHair.com (£20.00) ; Lookfantastic.com (£20.00) ; BeautyBay.com (£19.98)

Dupes (Produse similare): NYX Butt Naked Eyes, Sigma Bare Palette

Ce as schimba la produs: As fi inlocuit una din nuantele Walk of Shame sau Foxy cu un gri mediu, care mi-ar fi mult mai util intr-o astfel de paleta. O pensula mica pentru retusuri ar fi fost iarasi utila in caz ca se vrea a fi purtata mereu in poseta.

 

 

Urban Decay Naked Basics Swatches:

 

Venus / Foxy / Walk of Shame / Naked 2 / Faint / Crave

Urban-decay-naked-basics-swatches"

ud-naked-basics-swatches"

Urban-decay-naked-basics-swatches"

UD-Naked-Basics-Makeup-Ideas"

Pentru mai multe idei de machiaj cu paleta Urban Decay Basics puteti vizita si contul meu de Pinterest unde am un Board intitulat Naked Basics Makeup.

Daca mai aveti si alte intrebari legate de aceasta paleta va invit sa imi lasati un comment mai jos! Ta-taaa!

 

[wp_ad_camp_1]

 

Copyright©Testaholic.ro – Eyeshadow Palette: Urban Decay Naked Basics Review

Follow: