Anticearcane si Corectoare: Clinique Airbrush Concealer

Aceasta este prima postare dintr-o serie speciala despre anticearcane si corectoare pe care vreau sa o fac in lunile care urmeaza. Voi posta reviewuri la anticearcane sau corectoare pe care le-am incercat deja, pe care o sa le mai incerc intre timp, precum si tips and tricks legate de utilizarea lor, camuflarea cearcanelor si a imperfectiunilor.

Clinique Airbrush Concealer

 

Din categoria anticearcane pentru utilizare zilnica rapida, in special pentru persoanele care au si riduri fine in zona din jurul ochilor, recomand cu mare caldura concealerul meu preferat din ultima vreme –  Clinique Airbrush Concealer. Are o formula cremoasa si foarte usoara, care nu accentueaza ridurile si particule care reflecta lumina in asa fel incat toata zona sa para mai luminoasa. Nu il recomand daca aveti riduri foarte adanci sau cearcane foarte pronuntate.

clinique-airbrush-concealerclinique-airbrush-concealer-fair

Consistenta: lichida/cremoasa
Aplicare: extrem de usoara, are forma de creion cu o pensula excelenta in varf, se roteste recipientul si iese produsul prin pensula. Uneori iese mai mult decat as avea nevoie deci acesta ar fi un minus, dar daca mai ramane pe pensula il aplic si in alte zone, camuflez pete mai intunecate de pe fatza, etc.
Acoperire: desi este incadrat in categoria “sheer”, deci cu acoperire foarte mica, eu as zice ca acoperierea este medie pentru un anticearcan. Daca e sa il comparam cu un corector, atunci da, este o acoperire mica. Imediat dupa aplicarea unui strat pare ca are o acoperire foarte mare, dar dupa ce il blenduim putin sa intre in piele ramane un strat foarte subtire de produs. Totusi, daca nu aveti cearcane extrem de pronuntate, acoperirea este suficienta.
Timp de purtare: arata bine cca 6-8 ore dupa care incepe sa se estompeze tot mai mult.
Nuante disponibile: 3 nuante (Fair, Neutral Fair, Medium) – in poze fiind prezentata nuanta Fair.
De unde il cumpar: eu personal am o sursa mai neortodoxa pentru produse Clinique si cumpar acest anticearcan la pretul de 40 RON, care mi se pare excelent. Il mai puteti cumpara insa si de pe www.strawberrynet.com  ,insa nu garantez ca are aceeasi formula pt. ca vad ca e si alt ambalaj, posibil sa fie o versiune mai veche. Daca il mai gasiti si in alta parte lasati-mi si mie un comment sa imi spuneti unde si la ce pret!

anticearcan-clinique-airbrush-concealer

Daca aveti vreo idee sau vreo cerere speciala pentru aceasta serie de “Anticearcane si Corectoare” astept sugestiile voastre mai jos. De asemenea putem schimba impresii pe aceasta tema si pe noul meu Forum, in topicul Corectoare si anticearcan.

Copyright©Testaholic.ro – Anticearcane si Corectoare: Clinique Airbrush Concealer

Follow: