3 Favorite Chubby Sticks (swatches)

Chubby stick – iata o noua denumire de produs cosmetic ce ma face sa ajung la concluzia ca e imposibil sa scrii despre makeup fara sa o dai pe “romgleza“, inevitabil. Adica FFS(din dragoste pentru reproducere)! Cum am putea traduce “chubby sticks“? Bețe grasane? Betigase durdulii? Creioane babane? Batoane dolofane?

In orice caz, eu ma declar fan “chubby sticks” si nu stiu exact cine si in ce moment a hotarat ca astea sunt cele mai trendy chestii acum in materie de colorat buzele, dar eu sunt chiar bucuroasa ca mai toate brandurile au produs un fel sau altul de chubby stick.

Preferatele mele le puteti vedea mai jos, manca-le-ar mama pe ele de dolofane!

 

Top 3 favorite chubby sticks

 

chubby-stick-swatches"

De sus in jos:

1. Clinique Chubby Stick Intense – 05 Plushest Punch
Imi place absolut tot la acest chubby stick: de la culoarea intensa, faptul ca e hidratant dar in acelasi timp extrem de rezistent, pana la micile detalii gen ambalaj si faptul ca nu are miros sau gust (nu sunt mare fan rujuri cu arome). Cu siguranta imi voi mai cumpara si alte culori pentru ca am pus ochii pe  07 – Broadest Berry si 01 Curviest Caramel. Mai am un chubby stick Clinique pentru ochi, de folosit pe post de fard, care e ok, dar nu pot spune ca ma da pe spate.

2. Astor Soft Sensation Lip Color Butter – 008 Hug Me
Acest chubby stick il prefer atunci cand sunt pe fuga si vreau doar o tentativa de culoare + hidratare. Este un nude- coral semi-transparent foarte frumos, iar pretul este accesibil in comparatie cu altele. Nu prea imi place faptul ca are putin glitter auriu, dar nu e atat de vizibil incat sa nu pot trece peste asta. Ca si consistenta e foarte hidratant, dar si putin lipicios, spre deosebire de Clinique care nu e deloc “icky sticky”.

3. Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain – 005 Crush Beguin
Auzisem tone de cuvinte de lauda la adresa acestor chubby sticks de la Revlon, insa pe mine m-au cam pierdut la partea cu gustul si mirosul de alifie mentolata pentru dureri de cap. Unora am inteles ca le place chestia asta, pentru mine in schimb nu il face deloc “kissable”. In rest e foarte misto, imi place in special culoarea, imi doream de mult ceva “vampiresc” care sa arate bine pe buzele mele palide. Are o textura semi-mata si nu este lipicios, ceea ce iarasi constituie puncte in plus.

Voi ce chubby sticks aveti? Ce imi recomandati sa mai incerc?

[ad#ad-1]

Copyright©Testaholic.ro – 3 Favorite Chubby Sticks (swatches)

Follow: